Horecaondernemers op zoek naar locaties

Hancock Real Estate koopt ook horecapanden met exploitatie. Voorzover mogelijk zal met de verkoper of eigenaar-gebruiker worden afgestemd dat hij nog gedurende een bepaalde tijd de exploitatie blijft runnen, zodat Hancock Real Estate in de gelegenheid wordt gesteld om een geschikte exploitant te vinden.

Hancock Real Estate is dus vrijwel permanent op zoek naar horecaondernemers. Als u geïnteresseerd bent, nodigen wij u nadrukkelijk uit contact met ons op te nemen. Wij zullen uw gegevens dan in onze database bewaren. Als wij een geschikt horecapand voor u vinden nemen wij direct contact met u op.

Zonodig kunnen wij u ondersteuning bieden bij de opstart van uw onderneming. Ons moederbedrijf Meyer Beheer is met enige tientallen horecabedrijven al ruim 20 jaar actief in de Nederlandse horeca.

Hancock Real Estate is slechts geïnteresseerd in ondernemers die een bewezen reputatie/ervaring hebben of voldoende opleiding(en) hebben genoten. Hancock Real Estate hecht aan haar integriteit en reputatie. Alle geïnteresseerde ondernemers zullen derhalve worden gescreend. Hancock Real Estate behoudt zich het recht voor om potentiële kandidaten zonder opgaaf van redenen te weigeren als ondernemer.